Bannerele Dv. Aici ! informați Pagina Contact
promovare siteMonetize your website traffic with yX Media

12 mai, 2012

Pentru care trebuie neaparat sa aveti un site web

 
           Motivele pentru care trebuie neaparat sa aveti un site web

    „Internet sau faliment!“ este concluzia la care au ajuns chiar si oamenii de afaceri ce, in urma cu 2-3 ani, inca nu vedeau utilitatea... computerelor.
    Multe companii, unele chiar din Romania, fac afaceri frumoase pe web, exemple precum Emag fiind tot mai numeroase. Dar Internetul nu este doar un mediu prin care va puteti vinde direct produsele sau serviciile, ci si un mijloc incredibil de a deveni vizibil, de a avea notorietate sau de a tine legatura cu clientii existenti.   
   Sunt cel putin 7 motive pentru care trebuie sa incepeti chiar acum sa va construiti un site:
   1. Aveti acces la o piata de 6 miliarde de potentiali clienti Internetul a patruns din jungla amazoniana pana in cel mai indepartat catun chinez. Oamenii vand si cumpara pe Internet orice, de la nave de lux la biciclete sau pixuri. Un site bine facut va poate transforma dintr-un mic comerciant, ce vinde pentru o strada, intr-un actor important la nivel mondial
   2. Costuri scazute de marketing Ganditi-va cat de complicat este sa lansati un nou produs, mai ales atunci cand nu aveti un buget de promovare consistent. Trebuie sa tipariti pliante, brosuri, sa platiti posta sau o echipa de promoteri si, mai ales, sa asteptati cateva saptamani pana cand actiunile dumneavoastra isi vor face simtite rezultatele. Pe Internet, cu costuri scazute, faceti un site intr-o noapte si, a doua zi dimineata, sunteti cunoscut in toata lumea. 
   3. Flexibilitate maxima Ganditi-va ca ati facut pliantele si brosurile de care am amintit anterior si, dintr-un motiv ce nu tine de dumneavoastra, trebuie sa schimbati un element al ofertei. Toti banii cheltuiti s-au dus pe apa Sambetei, pentru ca materialele promotionale realizate va fac mai mult rau daca nu spun adevarul. Pe site-ul web puteti schimba informatiile oricand. Chiar si din minut in minut. 
   4. Clienti mai multumiti Comunicarea cu clientii este, poate, cel mai important aspect al unei relatii comerciale. Beneficiind de un site web in care cea mai mare parte a posibilelor intrebari sa-si aiba un raspuns eficient, clientii economisesc banii pe care i-ar da pe un telefon sau chiar pe un drum la sediul dumneavoastră.
   5. Deveniti interactiv De ce sa mai dati mii de euro pe studii de piata despre care nimeni nu poate baga mana in foc in privinta veridicitatii lor, cand puteti sa va faceti cercetarea direct pe site-ul dumneavoastra? Vreti sa stiti ce cred clientii despre noul produs sau serviciu? Intrebati-i, cu costuri inexistente!
    6. Aveti cel mai vizibil show-room! Clientii isi amintesc mult mai usor o adresa de Internet decat un numar de telefon. Tipariti adresa pe toate materialele, de la hartia cu antet pana la autocolante lipite pe masinile firmei, iar rezultatele vor fi imediate. 
   7. Reduceti cheltuielile cu personalul De ce sa platiti lunar salarii pentru oameni ce stau si citesc ziarul in magazin sau in depozit, cand un site inseamna doar un server si cheltuielile de programare/mentenanta? Mai ales in conditiile actuale, cand exista o presiune majora pe salarii si salariati, un site poate fi un instrument extraordinar de reducere a costurilor!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

loading...