Bannerele Dv. Aici ! informați Pagina Contact
promovare siteMonetize your website traffic with yX Media

05 iulie, 2012

BANNER SAU plasarea anunţurilor TEXTUAL (Programe de schimb)


     Pentru a obţine de trafic pentru site-ul dvs., aveţi nevoie pentru a pregăti bannere eficiente si anunturi text. În SFI, acest lucru este deja făcut pentru tine.
    Având bannere si anunturi text preparate, aveţi nevoie pentru a găsi locuri de pe Internet pentru a plasa aceste bannere si anunturi text. Una dintre cele mai vechi metode elaborate pe Internet a fost de schimburi de banner.
     Sunteti de acord cu proprietarii site-urilor de alte pentru a plasa anunţul lor pe pagina dumneavoastră, în schimbul pentru plasarea anunţului dvs. pe pagina lor. Acest proces a fost facilitat prin apariţia de mai multe programe de schimb de banner.
   Vă înregistraţi cu programul de schimb, încărca banner-ul, si banner-ul va apărea automat pe alte pagini web înregistrate în întreaga lume. În schimb, ele oferă codul pentru tine de a pune pe pagina de Web, care găzduieşte de rotaţie bannere de la alte site-uri.
    Acestea nu sunt deosebit de eficiente, în special pentru că plasarea în context pe o pagină este rareori atins. Plasarea context, este esenţial pentru un anunţ sau banner fiind eficient în atragerea de trafic.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

loading...