Bannerele Dv. Aici ! informați Pagina Contact
promovare siteMonetize your website traffic with yX Media

05 iulie, 2012

GAZDUIRE PAGINI FFA

                                                                                                                                                                              

     "FFA" vine de la "gratuit pentru toţi", care este scurt pentru "gratuit pentru toţi de a posta aici." De FFA sunt site-urile unde poti posta un link şi, probabil, o scurta descriere a site-ul dvs. fără a trebui să plătească o taxă de publicitate. 
   Atunci când postaţi pe unul dintre aceste site-uri FFA, veţi primi un e-mail de la site-ul gazdă care să confirme că link-ul a fost plasat şi, după toate probabilităţile, care conţine o reclamă, de asemenea.
   Aceasta nu este o utilizare eficientă a timpului pentru a posta link-ul individual la aceste site-uri.    Aceste site-uri sunt de fapt foarte rar vazut de oricine. În plus, aproape toate aceste site-uri FFA au un număr maxim de posturi care vor fi afisate. Cele vechi au scăzut pentru a face loc celor noi. În multe cazuri, acest proces are loc în doar câteva minute sau ore, astfel încât link-ul tau nu este pe site-ul suficient de mult pentru ca acesta să facă nici un bine la toate.
   Există FFA servicii de depunere, care va posta link-ul de sute de aceste site-uri de la o dată. Asta îl face timp ceva mai eficiente, dar chiar şi cu faptul că, acest lucru nu este încă o modalitate foarte eficientă de a promova site-ul dumneavoastră. Ar trebui să utilizaţi unul dintre aceste servicii de depunere, asiguraţi-vă că pentru a crea o separat de e-mail pentru a utiliza. Veţi primi o confirmare e-mail-uri de la mai multe sute de site-uri FFA după utilizând unul din aceste servicii de depunere. 
   Aceasta va îneca în jos dvs. de e-mail. Astfel, nu utilizaţi de zi cu zi de e-mail atunci când face astfel de observaţii.
   O modalitate eficientă de a utiliza site-urile FFA, cu toate acestea, este de a găzdui un site FFA. Când găzdui un site de FFA, te pentru a trimite toate confirmarea prin e-mail - împreună cu anunţul dvs. în ele! Există servicii de pe Web care vă va permite să găzduiască un site FFA pe serverul lor, fără plată sau pentru o mică taxă. 
   Există, de asemenea, servicii de autoresponder disponibile (gratuit sau pentru o mică taxă), care se poate conecta la site-ul dvs. FFA pentru a trimite e-mail-uri confirmă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

loading...