Bannerele Dv. Aici ! informați Pagina Contact
promovare siteMonetize your website traffic with yX Media

05 iulie, 2012

UTILIZAREA Safelists, liste de anunţ, ŞI Viral marketing 1




      Safelists sunt liste de e-mail care vă permit să se alăture şi să posta anunţuri în schimbul pentru a primi anunţuri de la altii. Tu şi alţi membri ai trimite adresa dvs. de e-mail la o adresa de listă şi de acolo este distribuit membrilor listei. 
    Există mai multe liste de astfel de grupuri de la Yahoo! şi alte e-mail lista de servicii. Acestea, de asemenea, sunt eficiente doar dacă este făcut în vrac. Asta este, trebuie să creaţi o separat de "repunere departe" de e-mail pentru a semna pentru acestea şi de a folosi software-ul de grup pentru a trimite la sute de liste la o dată. E-mail, veţi primi de la a fi un membru de sute de liste vor fi în mii pe zi. Astfel, este imperativ să utilizaţi o altă adresă de e-mail de la cel pe care îl utilizaţi pentru corespondenţa de zi cu zi.
   Nu este uşor de utilizat Safelists eficient. Până când capatati experienţă, ar trebui să cautati îndrumarea unui comerciant de Internet  Puteţi începe să înveţati, de la grupuri  Yahoo sau Google ! şi căutarea de liste care permit publicitatea. Pentru moment, alăturati-va la unu sau două grupuri de a se familiariza cu procesul. 
    Nu vă aşteptaţi la orice rezultate din anunţurile pe care le publicaţi la doar unul sau două grupuri, dar să-l utilizaţi ca un proces de învăţare. Acesta va fi mult mai uşor pentru tine să stăpânesti abilităţile necesare pentru a utiliza în mod eficient un Safelist , dacă aţi cistigat ceva experienta cu primelor liste.
Leads,
  Leads, Leads!
   Anunțurile pe listele de publicitate, dar cu o tenta de a anunţa site-uri noi, mai degrabă decât de publicitate în sine. Dacă nu obţine o listă de "Safelists" de la o sursa foarte sigura, cititi cu atentie regulile pentru fiecare listă înainte de a posta şi păstraţi mesajele dumneavoastră în cadrul liniilor directoare pentru lista.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

loading...